Kom och se vår 500 kvm stora butik i Hellerup Danmark Kom och se vår 500 kvm stora butik i Hellerup Danmark

Kom och se vår 500 kvm stora butik i Hellerup Danmark

Strandvejen 82
2900 Hellerup, Denmark

Mån - Fre: 11:00 - 17:00
Lördag: 10:00 - 14:00
Söndag: Stängd

Hur startade ScootWorld?

Min bror Alexander och jag (Frederik) startade ScootWorld i mars 2012 med tanken att revolutionera skate-världen. Tanken kom från det faktum att Alexander redan körde trick kickbike precis då, så det var en uppenbar möjlighet.

Marknaden för trick kickbike, skateboards och utrustning var i allmänhet mycket nischad vid den tiden och konkurrenterna fick man leta länge efter. Det innebar också att det fanns ett så kallat" gap " på marknaden, både när det gäller butiker som säljer dessa produkter, men också en stor brist på kundservice och vägledning inom branschen.

Men hur kommer du igång, två bröder på 17 respektive 13 år, i en bransch där vi hade relativt begränsad kunskap och medel för att starta vår resa?

Med hjälp av våra föräldrar och båda våra barns besparingar hade vi råd att köpa produkter för att fylla i vår första butik och börja betjäna intresserade kunder på bästa möjliga sätt.

Det var en hit! och en lyckad start på vår resa. Det resulterade också i blodad tand att fortsätta och bygga vårt ScootWorld-universum till nya höjder. Ju mer tid vi spenderade på vårt lilla projekt, desto mer kunskap fick vi också för att skapa vårt allra första och egna varumärke, "Striker Scooters", från grunden.

Det var ett mål och en milstolpe som kunde korsas när vi fick vår första leverans hem och kunde börja sälja varumärket i vår egen butik och till återförsäljare i resten av världen.

Under 2015 kände vi oss redo att ta vår passion och DNA med oss för att bygga vår första hemsida. Detta var väldigt viktigt för oss så att vi kunde erbjuda samma kundservice, vägledning och erbjuda en genomtänkt produktkatalog online som i butiken.

Detta innebar också att vi kunde nå fler kunder än bara genom att ha en fysisk butik.

Hur sticker vi ut från våra konkurrenter?

Eftersom professionell vägledning var brist på marknaden valde vi att grundstenen som vår verksamhet skulle byggas på var och är kundservice, vägledning och kvalitet i särklass.

Det är inte alltid lätt att hitta rätt storlek på en skoter för ditt barn eller rätt längd på en skateboard. Detta kräver professionell expertis och vägledning. Så oavsett om du är i vår butik, eller surfar runt på nätet med obesvarade frågor, vi är alltid redo att ge en hjälpande hand, så att du får till ditt första köp.

Vi är inte intresserade av att ha en "All Around "butik, dvs en butik med en massa produkter vi inte tror på. Det är därför vi ofta säger "kvalitet över kvantitet". Du kan också se detta i vårt sortiment, där vi har fokuserat på att bygga det bästa kickbiksen, skateboards, rullskridskor och skydd i hög kvalitet för en bred åldersgrupp, från 2 år till +20 år, för både pojkar och flickor.

Vi designar och producerar alla våra varumärken själva

Under vårt företag ScootWorld ApS har vi 8 olika märken som vi har byggt och designat från grunden. Det är viktigt för oss att vi är involverade i alla processer under vår produktion, så att vi vet vilken kvalitet vi erbjuder våra kunder. Dessutom har vi också möjlighet att vägleda i vilken modell och storlek som passar våra kunders ålder.

Innan vi börjar en process med en ny produkt eller modell utgår vi alltid från vad våra kunder ger feedback, både på vår prototyp, men också vad som saknas på marknaden vid den tiden.

Under vår produktprocess finns det många steg innan vi lanserar en ny produkt eller modell. Först och främst har vi en designprocess där vi i samarbete med fabriken och vår designer väljer de färger och former som passar ihop. Sedan gör vi en prototyp, som vi får testat av våra "raiders", så vi ser till att nye-produkten har de förbättringar och den kvalitet vi vill ha innan vi släpper den till alla våra kunder. Det är en lång men mycket viktig process, eftersom vi som företag måste gå i god för den nya produkten.

Våra varumärken

Vi har totalt 8 olika märken inom kategorin actionsport.

Striker Scooter Parts: Delar till trick-kickbikes och kompletta trick-kickbikes

ScootWorld: Delar till trick-kickbikes, kompletta trick-kickbikes och kläder

Panda Freestyle Scooters: Kompletta trick-kickbikes och vissa delar för trick-kickbikes

Elyts: Skate skor och väskor

Reversal Protection: Skate hjälmar och knä och armbågsskydd

Skatenhagen: Skateboards

Venor Skates: Inlines för barn

Primus Scooters: Transportskoter för vuxna och 3-hjuliga skotrar för barn

Flera av våra varumärken finns i många olika actionsportbutiker runt om i världen, och vi är mycket glada över att så många skatebutiker väljer att ha våra varumärken i sitt sortiment.

När vi väljer att bygga nya varumärken prioriterar vi kvalitet, hållbarhet och pris, så att alla, oavsett om du är nybörjare eller professionell, har möjlighet att få tag på rätt action-utrustning.

Vi har arbetat med många actionsportidrottare genom åren för att utveckla rätt produkter som ryttare runt om i världen letar efter.

Var är ScootWorld nu?

Det är 2022 och vi har varit igång i över 10 år.

Vi håller för närvarande på att utöka varumärket ScootWorld och hittills är vi online i Danmark, Tyskland, Sverige och ett övergripande universum för hela Europa.

Vårt mål är att fortsätta att ge en personlig service och rätt vägledning till alla som letar efter rätt utrustning för sin actionsporthobby. Vi hoppas kunna se våra varumärken i många fler actionsportbutiker runt om i världen, och detta kan bara göras med hjälp av vårt hårda arbete och mod som vi kommer att fortsätta att ha framöver.

Vi har precis börjat denna fantastiska resa och vi ser fram emot att se vad framtiden har att erbjuda.

Vi vill tacka alla som har stött oss på vår resa under de senaste 10 åren, och vi hoppas att du kommer att fortsätta att göra det under många år framöver!

Titel

Glömt lösenord

Titel
Skapa kontoinformation